Jul- og nyttårsfeiring på Røros

jul

Jul- og nyttårsfeiring på Røros

Vi kan ikke se for oss en plass som egner seg bedre enn Bergstadens Hotel for en trivelig jul- og nyttårsfeiring på Røros.


RØROS

I år kan du komme og oppleve en stemningsfylt jul på Bergstadens Hotel og Røros. Med hotellets beliggenhet midt i Røros sentrum vil et besøk her bli husket. Se for deg hvit snø, julepynt og lys mellom husene i Norges mest spektakulære julegate!

 

Bergstadens Hotel tilbyr mat og drikke av ypperste kvalitet, koselige rom og julestemning. Røros byr på aktiviteter for hele familien, alt fra hundekjøring og kanefart gjennom Røros snøkledde gater til spark-utleie hvor du kan ta meiene fatt rundt i den fargerike trehusbebyggelsen i Røros bergstad.

 

Hos oss får du en tradisjonell norsk jul med Hovmesteren og Askepott på storskjerm i lobbyen, fyr på peisen og servering av gløgg. Med juleverksted for barna og besøk av nisse blir alle de gode juletradisjonene ivaretatt. En julefeiring på Bergstadens Hotel passer for hele familien og for de som ønsker noen å feire jula med. Se hele vårt juleprogram her 

For å bestille rom med frokost og middag kontakt oss på telefon (tlf. 72406080) eller på e-post til post@bergstaden.no

Det er også mulig å bestille opphold uten middag, BOOK ROM HER

 

 

Se flere bilder fra vakre Røros