blomster_bryllup

Drømmebryllup i eventyrlige Røros!

Bergstadens Hotel skreddersyr ditt drømmebryllup, sommer som vinter, i vakre Røros. Kuvertpriser fra kr 1225,-

Bergstadens Hotel har lang og god erfaring med arrangering av bryllup. Med våre flotte festlokaler, skreddersydde menyer og dyktige betjening kan vi garantere at dette vil sette preg på den minneverdige dagen for resten av livet!

Røros og Bergstadens Hotel er et perfekt sted for både sommer- og vinterbryllup. Med Røros kirke, trehusbebyggelsen i byen og en ellers nydelig atmosfære har vi rammene for å skape et eventyrlig bryllup.

Ved bestilling av denne tilbudspakken kan vi tilby rimelig overnatting til deres gjester, og bryllupssuiten er uten tillegg i prisen. I tillegg spanderer vi en natt og valgt meny for prøvesmaking i forkant av bryllupet til brudeparet ved bryllup på over 40 personer.

 

Prisen inkluderer  :

  • Aperitiff og enkel servering etter vielsen.
  • Eget middagslokale (vi pynter med hvite duker og tøyservietter).
  • Standard teknisk utstyr i middag/fest lokalet.
  • 3-retters festmiddag.
  • Vinpakke (3 enheter).
  • Kaffe til desserten.
  • Egen bar og bartendere til bryllupsfesten.

Overnatting til gjestene:

Fra kr 600,- per person per døgn i dobbeltrom.
Fra kr 900,- per person per døgn i eget rom.

«Det å arrangere bryllupet på Bergstaden Hotel var som en drøm. Dere på Bergstadens Hotel er proffe på både forberedelser/planlegging og gjennomføring. Vi kunne derfor fokusere på å gjennomføre selve bryllupet og si JA. Dere ga oss muligheten til å gjøre bryllupet vårt personlig og takket være den gode hjelpen fra dere fikk vi virkelig gjennomført drømme-bryllupet vårt. Det ble enda bedre enn det vi hadde turt å drømme om, tusen takk for en fantastisk gjennomføring.» 

Silje & Kristian 26.07.22

Bookingforespørsel: