Rom

Bergstadens Hotel

90 velutstyrte rom

Hos oss finner du et rom til et hvert behov.

Hotellet har 90 delikate og velutstyrte værelser. Alle våre rom har eget bad, TV med flere kanaler og WIFI. Våre gjester kan selv komme med ønske om hvordan rommet de booker skal være.

Vi tilbyr rom med dusj eller badekar, med eller uten teppegulv, med balkong, hel seng eller separerte senger osv. Alle våre værelser er røykfrie, og vi kan tilby egne rom for allergikere og for de som ønsker å ta med kjæledyr. Hos oss finner du et rom til et hvert behov.

4 suiter

Slapp av og føl deg som hjemme i en av våre romslige suiter med vakker utsikt over fjellene. Våre suiter har enten bad med boblebad eller “waterfall” dusj. I tillegg har suitene balkong. De er møblert med egen sittegruppe, og er utstyrt med TV og gratis WiFi. Suitene er tilgjengelige med en king size-seng (180 cm). De er ca. 45-55 m² og har plass til 1-5 personer.

3 juniorsuiter

Ha et hyggelig opphold i en av våre komfortable juniorsuiter. Juniorsuitene har bad med dusj eller badekar. De er møblert med lenestol og bord. De er utstyrt med TV, gratis WiFi og hårføner. Juniorsuitene er tilgjengelige med queen size-seng (150-170 cm). Suitene er ca. 25 m² og har plass til 1-3 personer.

6 balkong-rom

Våkn opp uthvilt i ett av våre balkong-rom med flott utsikt over fjellene. Rommene er møblert med sovesofa og bord, og har enten tregulv eller teppebelagte gulv. De er utstyrt med TV, gratis WiFi og hårføner. Våre balkong-rom er tilgjengelige med to enkeltsenger (2 x 80 cm) og 1 dobbel sovesofa (120cm). Rommene er ca. 20 m² og har plass til 1-4 personer, vi anbefaler 2 voksne og 2 barn.

4 familierom

Våkn opp uthvilt i et av våre familierom. 3 av våre familierom har bad med badekar. Rommene er møblert med sofa(sovesofa) stol og bord, og har teppebelagte gulv. De er utstyrt med TV, gratis WiFi og hårføner. Våre familierom er tilgjengelige med to enkeltsenger (2 x 80 cm) og en dobbel sovesofa(120 cm). Rommene er ca. 20 m² og har plass til 1-4 personer, vi anbefaler 2 voksne og 2 barn.

62 dobbelrom

Våkn opp uthvilt i et av våre standardrom. Alle våre standardrom har bad med dusj. Rommene er møblert med lenestol og bord, og har hårføner. Gulvene er enten teppebelagte eller av tre. De er utstyrt med TV og gratis WiFi. Våre standardrom er tilgjengelige med to separate senger (2 x 90 cm) eller en queen size-seng (150-170 cm). Rommene er mellom 15 og 20 m² og har plass til 1-3 personer.

7 budsjettrom

Nyt oppholdet i et av våre komfortable økonomirom med flott utsikt over byen. Alle våre økonomirom rom har bad med dusj. De er utstyrt med TV, gratis WiFi og hårføner. Rommene er møblert med stol og et lite skrivebord, og har teppebelagte gulv. Våre økonomirom er tilgjengelige med en queen size-seng (150–170 cm). Rommene er ca. 11 m² og passer for 1-2 personer.

4 enkeltrom

Våkn opp uthvilt i et av våre enkeltrom. Våre enkeltrom har bad med dusj eller badekar. De er utstyrt med TV, gratis WiFi og hårføner. Rommene er møblert med lenestol, stol og skrivebord, og har teppebelagte gulv. Våre enkeltrom er tilgjengelige med en enkeltseng (90 cm). Rommene er ca. 15 m² og passer for 1 person.