Restaurant 1897

Vi ønsker å ha fokus på miljø, og vil derfor redusere matsvinn samt satse på lokale råvarer i våre nye konsepter på hotellet. For å kunne redusere matsvinn og være mer bærekraftig, har vi inngått et samarbeid med TotalCTRL som er et lagersystem for kjøkken og matvarer. Vi har sammen med TotalCTRL startet et prosjekt med ATEA for å kunne spore matvarer fra produsent og frem til gjest. Dette er et omfattende prosjekt som både skal kunne gi oss bedre oversikt og matsikkerhet, men ikke minst være et ekstra verktøy for gjesten. Det å kunne se hvor maten faktisk kommer fra, hvor lang reisevei den har og hvilket co2 avtrykk den legger igjen er noe flere og flere er opptatt av. Vi ønsker å være ledende på denne teknologien og tilby våre gjester en bedre innsikt i hva de spiser.

Vi har alle blitt vant med buffeter på hoteller, og dette er alt annet enn positivt for miljøet.

Denne trenden ønsker vi å være med på å forandre, derfor fjerner vi den klassiske buffet også på frokost. Vi tror at ferske råvarer etter bestilling er et mye bedre alternativ både for gjesten og miljøet. Hvis vi alle er litt mer bevisst på hva vi spiser og hvor maten kommer ifra, vil vi sammen kunne bidra positivt for miljøet.

Bookingforespørsel: