Young woman enjoying therapeutic neck massage in spa center, closeup

Behandlinger SPA

Velkommen til en verden av avslapning og fornyelse på Bergstadens Hotel & SPA. Vår SPA-avdeling tilbyr en oase av ro og velvære, perfekt for å koble av fra hverdagen og gi deg selv den pleien du fortjener.

Våre behandlinger tilbys av Fjellrosa SPA, og i vår meny finner du en rekke behandlinger skreddersydd for ditt velvære. Her kan du nyte alt fra avslappende massasje til mer spesialiserte terapautiske behandlinger og lymfedrenasje. Vi har to behagelige behandlingsrom med en lun og god atmosfære, som skaper den perfekte rammen for din behandling.

  • Massasjebehandlinger: La våre erfarne terapeuter løse opp spenninger og gi deg en dyp følelse av velvære med våre skreddersydde massasjebehandlinger.
  • Lymfedrenasje: Forbedre sirkulasjonen og reduser væskeansamlinger i kroppen med denne skånsomme, men effektive behandlingen.
  • Terapautiske behandlinger: Vi tilbyr en rekke terapautiske behandlinger som er spesielt utviklet for å lindre smerter og forbedre din generelle helse og velvære.

Når du bestiller en behandlingstime hos Fjellrosa SPA, får du også en gratis time med tilgang til hele vår spa-avdeling. Her kan du nyte våre fasiliteter som inkluderer steam-badstu og tørr-badstu, kuldekulp, boblebad og basseng, og gir deg den ultimate avslapningsopplevelsen.

Opplev den perfekte kombinasjonen av profesjonell behandling og luksuriøs velvære i en atmosfære som er skapt for å berolige og revitalisere deg. Velkommen til en uforglemmelig SPA-opplevelse på Bergstadens Hotel og Fjellrosa SPA.

Velkommen til Bergstaden Spa

BEHANDLINGS MENY
BOOK TIME HER

Bookingforespørsel: