Romantisk weekend

kjærstetur

Romantisk weekend

Unn deg og din kjære en uforglemmelig opplevelse av ren avslapning på Bergstadens Hotel og spa. Nyt våre spa fasiliteter fra avslappende massasje til boblebad og badstue, alt i en rolig atmosfære. Avslutt kvelden med en romantisk 3 retters middag i en av våre restauranter.

 


Romantisk weekend inkluderer:

  • Overnatting og frokost
  • Bobler og sjokolade fra jentene på tunet på rom
  • 3 retters middag
  • Inngang til spa
  • 10% på valgfri massasjebehandling.

Fra kr 1690,- pr person i dobbeltrom

 

Hotellet ligger midt i hjertet av idylliske Røros, hvor du kan kjenne historiens puls, oppleve lokale kunstnere i arbeid, og smake på den kjente lokale matkulturen som Røros byr på. De sjarmerende gatene er fulle av unike butikker og hyggelige kafeer og restauranter. Tilbudet av kulturelle og historiske opplevelser er rikt og variert. La deg sjarmere!

Her på Bergstadens Hotel og spa kan du også nyte ditt opphold maksimalt med et besøk i vår nye spa avdeling.

Pakketilbud kan ikke kombineres med andre kampanjer.