Om oss

Velkommen til Bergstadens Hotel og spa 

Bergstadens Hotel og spa er et tradisjonsrikt hotell med en unik plassering – midt i hjertet av Røros. Bergstadens Hotel og spa oppleves som et personlig hotell, og vi er særlig gode på gjesteopplevelser.

Vi er stolte av byen vår, og vi vil vise frem det beste den har å by på av kultur, historie, natur og tradisjon.

På bordene finner du kortreist mat og drikke, alt fra produkter av rein og økologiske meieriprodukter til lokalt øl. Og vi setter vår ære i å være blant de beste på frokost. Hos oss kan du virkelig kjenne smaken av Røros!

Når du går ut døren, befinner du deg midt i historien. Bergstaden har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1980, og her lever historien fremdeles, side om side med det moderne livet.

Den sjarmerende trehusbebyggelsen er et museum i seg selv, og ønsker du å vite mer, er byen full av flotte museer og gode guider.

I butikkene finner du tradisjonsrikt håndverk, ny design, antikviteter og rykende fersk mote – gjør deg klar for gode handleopplevelser i et unikt miljø!  

Bergstadens Hotel og spa disponerer 90 rom, 3 konferanserom, 3 restauranter og 4 barer.

 

Bergstadens Hotel og spa er sertifisert som Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Ønsker du å vite mer om vårt arbeid med klima, miljø og arbeidsmiljø? Send oss gjerne en e-post til post@bergstaden.no