_DSC0179_1
skanckebua
Skanckebua er en livlig gastropub med mye sjel og levende atmosfære. Med tre etasjer til 100 gjester og en travel uteplass om sommeren, har Skanckebua noe for enhver smak.  Røros rike historie har inspirert kunsten og interiøret mens de unge og energiske ansatte aldri går glipp av de nyeste mat- og drikke trendene.
Skanckebua er et foretrukket lunsjsted for familier.  Her vil du finne noe for enhver smak med Bua favoriter som deres mestselgende burger, deres berømte nachos, og en spesiell barnemeny. Bli med på middag med dempet belysning og stearinlys for en forhøyet spise opplevelse hvor du kan velge mellom en rekke deilige hovedretter laget med lokalt kjøtt, fisk og ferske grønnsaker. Du vil også finne vegetariske og glutenfri alternativer.  Skanckebua er et populært møtested på kveldstid for venner å samles. Det er et flott sted å smake på lokalt øl, sippe vin fra den omfattende vinmenyen og utforske alle de deilige håndlagde cocktailene. På Skanckebua er det alltid høy energi og pulserende stemning.
Meny

Våre åpningstider:

Søndag – Torsdag 12:00-23:00
Fredag – Lørdag 12:00-02:00

Kjøkkenet stenger klokken 22:00 alle dager. 20 års aldersgrense fra kl. 22.00 alle dager. 

Smørkjelleren

Ser du etter noe litt mer koselig og privat for gruppen din?  Kanskje en opplevelse med en unik tre- eller fire retters meny med en nydelig vinpakke?  Smørkjelleren, fra gammelt av brukt til oppbevaring av meieriprodukter, er et halvprivat rom som komfortabelt har plass til opptil 20 personer. I dette intime rommet bor sjelen til denne historiske bygningen. Historien fortelles gjennom det rustikke interiøret, og dets rike karakter kan ses og føles i de originale veggene i hele rommet. Dette rommet er utsmykket med et langt vakkert trebord, moderne inventar og rustikk kunst, noe som gjør det til et unikt sted for spesielle sammenkomster, forretningsmøter og feiringer.

For å bestille Smørkjelleren til din gruppe, vennligst send oss en e-post: post@bergstaden.no

Følg Skanckebua på Facebook for livemusikk og andre kunngjøringer.

Ved spørsmål, anbefaler vi at dere tar kontakt via bua@bergstaden.no eller på vår facebook side.

Vi har ikke alltid mulighet til å svare på telefonen grunnet stor pågang i restauranten.

Hjertelig velkommen inn!

Bookingforespørsel:

Online booking er dessverre stengt under sommeren, 16. juni – 31. august.
Grupper på over 8 personer krever gjerne litt ekstra planlegging, ønsker du å reservere bord til 8 personer eller fler, send oss gjerne en henvendelse til bua@bergstaden.no