skanckebua
skanckebua

Skanckebua er et innholdsrikt utested med sjel og atmosfære, beliggende midt i Røros sentrum.

I den trivelige puben oppe, med utsikt ut mot Kjerkgata, kan man nyte forskjellige kaffevarianter, god mat og drikke. En etasje ned har du Systua som kan romme opp til 50 personer, et trivelig lokale med god atmosfære og en helt spesiell sjarme. Enda litt lenger ned har vi Smørkjelleren, selve sjelen i det gamle tradisjonsrike bygget. Et lite og intimt lokale for inntil 20 personer. Lokalet ble fra gammelt av brukt til oppbevaring av meieriprodukter, men med tilføring av varme, rustikk interiør og en skreddersydd meny har det tidligere «kjøleskapet» blitt blant våre mest populære festlokaler.

God mat og drikke er viktig. På Skanckebua har du en rikholdig bar med godt utvalg og dyktige ansatte som lager gode drinker. Stikk innom for en helt spesiell drinkopplevelse på «Bua»!

 

Åpningstider:

Onsdag og torsdag 15:00 – 22:00

Fredag og lørdag 13:00 – 00:00

 

Vi oppdaterer vår Facebook side fortløpende, gjerne besøk oss der!

 

Fra og med 21 Juni, tar vi kun imot bordbestillinger for grupper over 6 personer og da kun for inne servering. Vi holder flere bord åpne for drop ins, så om du ikke klarer å reservere bord er det fortsatt mulighet for en flott matopplevelse hos oss.

 

Hjertelig velkommen inn!

Meny | Norsk Menu | Engelsk

Bookingforespørsel: