Vi fornyer Bergstadens Hotel

Bergstadens Hotel

Vi fornyer Bergstadens Hotel

I 2022 gjennomgikk store deler av Bergstadens Hotel en omfattende forvandling og vi gleder oss nå over en splitter ny lobby & cocktailbar og lobbyområdet med egen spiselounge og bibliotek. Det er arkitekten Simon Bartley som har tegnet de nye lokalene og resultatet har blitt fantastisk med en helt unik atmosfære. Her kan du som gjest slappe av med en god bok foran peisen eller om du ønsker å ta et glass med gode venner. I tillegg vil det i løpet av sen-sommeren/tidlig høst 2023 stå klar en splitter ny SPA avdeling i kjelleren. 

I 2022 gjennomgikk store deler av Bergstadens Hotel en omfattende forvandling og vi gleder oss nå over en splitter ny lobby & cocktailbar og lobbyområdet med egen spiselounge og bibliotek. Det er arkitekten Simon Bartley som har tegnet de nye lokalene og resultatet har blitt fantastisk med en helt unik atmosfære. Her kan du som gjest slappe av med en god bok foran peisen eller om du ønsker å ta et glass med gode venner. I tillegg vil det i løpet av sen-sommeren/tidlig høst 2023 stå klar en splitter ny SPA avdeling.

 

Bergstadens Hotel

Illustrasjonsbilde

RESTAURANT 1897

Dagens hotellrestaurant bygges fullstendig om til en a la carte restaurant. 

Her vil du kunne få servert alt fra en nydelig fersk frokost, til fantastiske 5 – retters middager; alt med lokale råvarer. Navnet på restauranten stammer fra når hoveddelen av hotellet sto ferdig; 1897.

Vi ønsker å ha fokus på miljø, og vil derfor redusere matsvinn samt satse på lokale råvarer i våre nye konsepter på hotellet. For å kunne redusere matsvinn og være mer bærekraftig, har vi inngått et samarbeid med TotalCTRL som er et lagersystem for kjøkken og matvarer. Vi har sammen med TotalCTRL startet et prosjekt med ATEA for å kunne spore matvarer fra produsent og frem til gjest. Dette er et omfattende prosjekt som både skal kunne gi oss bedre oversikt og matsikkerhet, men ikke minst være et ekstra verktøy for gjesten. Det å kunne se hvor maten faktisk kommer fra, hvor lang reisevei den har og hvilket co2 avtrykk den legger igjen er noe flere og flere er opptatt av. Vi ønsker å være ledende på denne teknologien og tilby våre gjester en bedre innsikt i hva de spiser. 

Vi har alle blitt vant med buffeter på hoteller, og dette er alt annet enn positivt for miljøet.

Denne trenden ønsker vi å være med på å forandre, derfor fjerner vi den klassiske buffet også på frokost. Vi tror at ferske råvarer etter bestilling er et mye bedre alternativ både for gjesten og miljøet. Hvis vi alle er litt mer bevisst på hva vi spiser og hvor maten kommer ifra, vil vi sammen kunne bidra positivt for miljøet. 

Illustrasjonsbilder restaurant

Illustrasjonsbilder restaurant

HOTELETS LOBBY OG MALM VINBAR

Vi gleder oss til å kunne utvide vårt tilbud i hotellets lobby. Her vil det komme en egen spiselounge, Malm vinbar, hvor man kan sette seg å nyte et bedre glass vin og noe «attåt». I tillegg er det godt med sitteplasser hvor man bare kan sitte og nyte at man er på tur. Det vil også være en arbeidsstasjon for de som har behov for å gjøre unna litt jobb. Du trenger ikke være gjest på hotellet for å benytte deg at dette flotte området. Hvorfor ikke sette seg, ta en kaffe, og se på det som rører seg?

Illustrasjonsbilder lobby

Illustrasjonsbilde lobby

GRUVA OG LOBBYBAR

I gode gamle Nilsenhjørnet bar ønsker vi å beholde store deler av følelsen man har i dag. Dette er en klassisk og flott engelsk bar som vil få et ansiktsløft med nye farger. Dette er hotellets «lobbybar», men det er ikke til hinder for at man kan sitte i lobbyen og nyte noe godt i glasset. Litt lengre inn vil den nye baren finne sted, Gruva. Dette lokalet var tidligere en nattklubb, men blir nå bygd helt om til en allsidig bar hvor du både kan ha et privat selskap, eller stikke innom på fredager og lørdager. Her vil vi kunne arrangere alt fra bryllupsfester, bursdager, musikkarrangement, samt et sted å gå ut for å få gode drinker. Gruva vil ha fokus på et godt drikkekart og god service. 

Imellom Gruva og resepsjonsområdet bygges et bibliotek. Her vil det være mulig å trekke seg litt tilbake og lese en god bok foran peisen, eller bare sitte og slappe av. Du bestemmer!

 

Illustrasjonsbilder bar

 

BERGSTADEN SPA – I løpet av sommerhalvåret vil også Bergstaden SPA stå klart:

Hvem liker vel ikke å ta litt ekstra vare på seg selv? Hos oss på Bergstadens Hotel skal du kunne nyte ditt besøk maksimalt. Med fantastisk mat, nydelig drikke, og ikke minst et godt varmt bad, en tur i badstue, og kanskje også en times massasje!

Det er viktig for oss å jobbe for at våre gjester har en best mulig opplevelse mens de er på besøk. Derfor ønsker vi å bygge et SPA hvor man kan ta ett ordentlig avbrekk fra hverdagen og slappe av. Bergstaden SPA vil inneholde både basseng, boblebad, badstue, kuldekulp, steam badstue og massasjerom. 

 Opplevelser er utrolig viktig, og vi tror både vårt fokus på fantastisk mat, miljø og selvpleie vil bidra til å øke interessen ytterligere for å besøke Bergstadens Hotel. Vi ber om forståelse for at det kan bli noe støy og rot under renoveringen, og ønsker velkommen til et nytt og mere moderne Bergstadens Hotel i løpet av året som kommer.