Julebord på Røros

Bergstadens hotel

Julebord på Røros

Vi kan garantere en eventyrlig julestemning på årets julebord på Røros! Med hotellets beliggenhet midt i sentrum får du oppleve hvit snø, julepynt og lys mellom husene i Norges mest spektakulære julegate. Her tilbys alt i fra unik juleshopping til vinteraktiviteter som kanefart og hundekjøring. Vi hjelper gjerne med å skreddersy årets julebord til små og store bedrifter, familier og venner slik at dere får en opplevelse utenom det vanlige.

.

.

Eventyrlig jul på Bergstadens Hotel – Røros

På et julebord hører god mat hjemme og vi kan garantere god mat gjennom hele helgen. På fredag kveld tilbyr vi en 3 retters meny med tradisjonsrik julemat laget på lokale råvarer. På lørdag serverer vi en nydelig 4 retters meny, her også kun med lokale råvarer! Vi ønsker å gi dere en julebordhelg på Røros med en unik smaksopplevelse dere sent vil glemme! 

Julehelg med det hele

Pakken inneholder:

Fredag: ankomst til en bedre 3-retters middag

Lørdag: A la carte frokost, en bedre 4-retters middag og underholdning.

Søndag: A la carte frokost/brunsj og sen utsjekk (kl. 13.00).

Kombiner gjerne julebordsoppholdet med en teambuilding og hyggelige juleaktiviteter. Les mer om våre aktiviteter her: Våre aktiviteter, eller kontakt oss om du ønsker et skreddersydd opplegg kun for dere.
.


Kontakt oss for skreddersydde tilbud på  72406080 eller post@bergstaden.no