Bergstadens Hotel

Velkommen til vår nye Spa avdeling

Vi ønsker å tilby våre gjester en best mulig opplevelse når de er på besøk hos oss, og 15. desember åpnet vi vår nye SPA avdeling. I vårt nye spa på over 300 kvadratmeter finner du basseng, boblebad, badstue, kuldekulp og steam badstue.

  • Vinteryoga på Bergstadens Hotel

    Bli med på vinteryoga på Bergstadens Hotel og Spa. Unn deg litt selvpleie og energipåfyll i en hektisk hverdag, og bli med på en 5 dagers yoga reise på Bergstadens Hotel og Spa, midt i hjertet av Røros. Oppholdet passer perfekt for en voksen aldersgruppe...

  • Påske på Røros

    Ta med hele familien og nyt påsken på Bergstadens Hotel og spa, midt i hjertet av Røros. Med påske på Røros får man snøkledde vidder og lange skispor, eller bypåske med shopping, kultur og kafeliv.

  • Unik ledersamling på Røros

    Med 2 flyavganger daglig fra Gardermoen, og opp til flere tog og bussavganger er en ledersamling på vidda nærmere enn du tror! Og hvor ellers kan du bli hentet på flyplassen med hest og slede?

Reserver bord i en av våre restauranter

Vi har et måltid uansett anledning

Røros har blitt godt kjent for arbeidet med lokalprodusert mat og drikke. Dette er alt fra produkter av rein, økologiske meieriprodukter og øl. Dette har vi lagt stor vekt på når vi setter våre menyer slik at man skal kjenne smaken av Røros når man kommer hit.

Bergstadens Hotel

Hotellets restaurant serverer både frokost, lunsj og middag.

Peder Hiort

En meny med lokale råvarer, i tillegg til en stor pizzameny.

Nilsenhjørnet bar & møtested – Hotellets lobbybar. En klassisk og flott bar i engelsk stil med tunge møbler og ståbord i tre, skinn og messing Her finner du et stort utvalg av cognac- og whiskysorter som kan nytes i en hyggelig atmosfære.

Biblioteket ligger mellom Gruva og resepsjonsområdet, her kan du trekke deg tilbake og lese en god bok foran peisen, eller bare sitte og slappe av litt. Biblioteket passer også perfekt for en god aperitiff før kveldens middag.

(Kommer i 2023). Lobbyområdets egen spiselounge, her kan du sette deg og nyte et bedre glass vin og noe «attåt». Malm Vinbar vil tilby et rikt utvalg av gode viner.

skanckebua

Utested med sjel og atmosfære, midt i Røros sentrum.

Hiortpub

Byens sportspub utført i engelsk stil som viser alt av fotball og annen sport.

Hotellets nye cocktail bar. Gruva er en allsidig bar hvor du både kan ha et privat selskap, eller stikke innom på fredager og lørdager. Her kan du arrangere alt fra bryllupsfester, bursdager, musikkarrangement, samt ha et sted å gå ut for å få gode drinker. Gruva tilbyr godt drikkekart og god service.

Her får du servert alt fra en nydelig fersk frokost, til fantastiske 5 – retters middager; alt med lokale råvarer. Navnet på restauranten stammer fra når hoveddelen av hotellet sto ferdig; 1897.

Drømmebryllup i eventyrlige Røros

Bergstadens Hotel skreddersyr ditt drømmebryllup, sommer som vinter, i vakre Røros.

Bergstadens Hotel har lang og god erfaring med arrangering av bryllup. Med våre flotte festlokaler, skreddersydde menyer og dyktige betjening kan vi garantere at dette vil sette preg på den minneverdige dagen for resten av livet!

Røros er et perfekt sted for både sommer- og vinterbryllup. Med Røros kirke, trehusbebyggelsen og en ellers magisk atmosfære, har vi rammene for å  skape et eventyrlig bryllup.

Les mer om våre drømmebryllup