Drømmebryllup i Røros!

Drømmebryllup i Røros!

Bergstadens Hotel skreddersyr ditt drømmebryllup, sommer som vinter, i vakre  og eventyrlige Røros.

Bergstadens Hotel skreddersyr ditt drømmebryllup, sommer som vinter, i vakre Røros. Kuvertpriser fra kr 1325,-

Bergstadens Hotel har lang og god erfaring med arrangering av bryllup. Med våre flotte festlokaler, skreddersydde menyer og dyktige betjening kan vi garantere at dette vil sette preg på den minneverdige dagen for resten av livet!

Røros og Bergstadens Hotel er et perfekt sted for både sommer- og vinterbryllup. Med Røros kirke, trehusbebyggelsen i byen og en ellers nydelig atmosfære har vi rammene for å skape et eventyrlig bryllup.

Ved bestilling av denne tilbudspakken kan vi tilby rimelig overnatting til deres gjester, og bryllupssuiten er uten tillegg i prisen. I tillegg spanderer vi en natt og valgt meny for prøvesmaking i forkant av bryllupet til brudeparet ved bryllup på over 40 gjester.

 

Prisen inkluderer  :

  • Aperitiff og frukt etter vielsen
  • Eget middagslokale(med hvite duker, tøyservietter og lys)
  • Diverse teknisk utstyr i middagslokalet og festlokalet
  • 3-retters festmiddag
  • Vinpakke(3 enheter)
  • Kaffe til desserten og kakene.
  • Egen bar og bartendere til bryllupsfesten

Overnatting til gjestene :

Kr 600,- per person per døgn i dobbeltrom
Kr 990,- per person per døgn i eget rom