Personvern

Personvernpolicy

Personopplysningsloven setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger Bergstadens Hotel kan lagre og hvordan vi kan forvalte disse. Dette gjelder også for våre tjenester på internett. I tillegg gir lovverk som blant annet markedsføringsloven og regnskapsloven også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles.

I henhold til Personopplysningsloven skal Bergstadens Hotel informere om hvordan vi benytter de personopplysningene vi mottar. I henhold til lovens kap. II, § 8, som omhandler vilkår for å behandle personopplysninger, benyttes opplysningene til å:

  • oppfylle avtale med støttespilleren
  • oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser
  • opprettholde et register over våre støttespillere for å oppfylle vårt formål

Bergstadens Hotel har ikke sensitive opplysninger i sitt register. Bergstadens Hotel oppfyller de til enhver tid gjeldende reglene for oppdatering av reservasjoner mot reservasjonsregisteret i Brønnøysund. Har du reservert deg i dette registeret, vil vi ikke ta kontakt med deg, så fremt du ikke har støttet oss tidligere og vi anser dette som et aktivt kundeforhold.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig i henhold til personopplysningsloven er BERGSTADENS HOTEL AS, organisasjonsnummer 996 997 812. For kontaktinformasjon se Kontakt oss.

Behandlingens formål

Personopplysninger benyttes av Bergstadens Hotel til å administrere kundeforhold, til fakturering, bestillinger, ordrehåndtering, og i øvrige sammenhenger der Bergstadens Hotel må vite hvem vi har kontakt med.

Opplysninger som behandles

Bergstadens Hotel innhenter og lagrer personopplysninger gjennom våre nettjenester, bare i den utstrekning du er blitt underrettet og har godkjent dette. Vi bruker navn og e-post i forbindelse med utsendelse av våre nyhetsbrev. Disse personopplysninger (navn, adresse, e-postadresse etc.) brukere har oppgitt på Bergstadens Hotels tjenester, eller tilknyttede tjenester fra underleverandører, vil bli lagret i våre eller våre underleverandørers databaser. Dette for å sikre at vi kan levere den tjenesten våre brukere forventer.

Utlevering av opplysninger

Informasjon du sender fra deg, for eksempel via skjema på nettstedet, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes i. Slike data vil bare videreformidles til tredje part der det trengs for å tilby tjenesten eller er ledd i betalingsinnkreving eller regnskapsbehandling, eller dersom du har samtykket til dette. Vi vil ikke selge dine kundedata til andre.

Bergstadens Hotel har taushetsplikt om din bruk av abonnementet og tjenestene.

Lagring av opplysninger

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter. Du kan som kunde reservere deg mot elektronisk markedsføring, ta i så fall kontakt med oss.

Innsyn, endring og retting av informasjon

Etter personopplysningslovens regler har du som kunde rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. .

SSL-kryptering

Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon. Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises i din nettleser.

Statistikk

Bergstadens Hotel bruker statistikkverktøyene Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på våre nettsteder slik at vi kan utvikle og forbedre disse gjennom å forstå hvordan de brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics , slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker begge cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • antall sidevisninger
  • antall besøk
  • hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Google AdWords

Bergstadens Hotels nettsted bruker cookies fra Google for å kunne gi våre brukere/kunder relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.

Cookies (Informasjonskapsler)

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Bergstadens Hotels nettsteder bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettjenester fra Bergstadens Hotel samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.

Det nye regelverket rundt elektronisk kommunikasjon bestemmer at alle besøkende på et nettsted skal ha tilgang til å lese hvilke cookies nettstedet bruker, samt hva de ulike cookies er brukt til.

Bergstadens Hotels nettsted benytter følgende cookies

NavnBrukes til
Google Analytics
_utma
_utmb
_utmc
_utmz
Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk).
Google AdWordsDette er tredjeparts-cookies fra Google. Vi bruker AdWords-funksjonen Konverteringssporing når noen bestiller f.eks. medlemskap, donerer penger til Bergstadens Hotel eller laster ned faktaark via våre nettsider. Dette gjøres for at vi skal vite hvor mange nye medlemmer som kommer inn i vårt system via vårt nettsted, hvor mange som donerer penger på nettstedet og hvor mange som faktisk laster ned faktaarkene vi lager. Denne informasjonskapselen varer i 30 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.
Facebook PixelEn Facebook Pixel sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.

Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.

Mer om våre Facebook-sider

Våre sider på Facebook vår kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Du er selv ansvarlig for at egne innlegg og kommentarer i er samsvar med retningslinjene under:

Opptre med respekt for andre, og hold deg til emnet. Det er ikke tillatt å skrive innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Slike innlegg vil bli fjernet uten forvarsel.

Bergstadens Hotel forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer eller innhold som strider mot loven, eller er av rasistisk, seksuell eller voldelig karakter. Innlegg som inneholder injurierende karakteristikker av kjønn, rase, religion eller seksualitet vil også bli fjernet. Det samme gjelder for innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å skrive nye innlegg på vår side. Vi tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn.

Meld gjerne fra om du ser kommentarer du mener bryter med disse retningslinjene.

Rettigheter

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører Bergstadens Hotel. I andre tilfeller er innholdet merket med rett eier, og er underlagt samme beskyttelse.

Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.

Forbehold

Innholdet på www.BergstadensHotel.no kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Bergstadens Hotel prøver etter beste evne å forhindre dette. Bergstadens Hotel fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.

Bergstadens Hotel er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.