Påske på Røros

Påske på Røros

Ta med hele familien og nyt påsken på Bergstadens Hotel og spa, midt i hjertet av Røros. Med påske på Røros får man snøkledde vidder og lange skispor, eller bypåske med shopping, kultur og kafeliv.

Hotellet ligger midt i hjertet av idylliske Røros, hvor du kan kjenne historiens puls, oppleve lokale kunstnere i arbeid, og smake på den kjente lokale matkulturen som Røros byr på. De sjarmerende gatene er fulle av unike butikker og hyggelige kafeer og restauranter. Tilbudet av kulturelle og historiske opplevelser er rikt og variert. La deg sjarmere!

Rett utenfor sentrum starter skiløypene. Røros-området er kjent for flott skiterreng med kilometer på kilometer med fine løyper. Her kan du lange ut på de virkelig ambisiøse turene – eller rusle bort i nærmeste li hvor påskesola varmer og appelsinen kan nytes i fredfull ro.

Røros Alpinsenter Hummelfjell er et trivelig alpinanlegg for hele familien med tre skitrekk, fem nedfarter, skipark og et barneområde/barnebakke. Link for mer informasjon: https://rorosalpinsenter.no

Her på Bergstadens Hotel og spa kan du også nyte ditt påskeopphold maksimalt med et besøk i vår nye spa avdeling.

Book ditt påskeopphold her!

.

 

 

Foto: Finn Nilsen
Foto: Trøndelag Reiseliv / Copyright: Buckethaus/Marius Rua