Julebord på Røros 2020

Bergstadens hotel

Julebord på Røros 2020

Vi kan garantere en eventyrlig julestemning på årets julebord på Røros! Med hotellets beliggenhet midt i sentrum får du oppleve hvit snø, julepynt og lys mellom husene i Norges mest spektakulære julegate. Her tilbys alt i fra unik juleshopping til vinteraktiviteter som kanefart og hundekjøring. Vi hjelper gjerne med å skreddersy årets julebord til par, familier, venner og bedrifter slik at dere får en opplevelse utenom det vanlige.

.

.

Eventyrlig jul på Bergstadens Hotel – Røros

På et julebord hører god mat hjemme og vi kan garantere god mat gjennom hele helgen. Bergstadens store julebordsbuffet bugner av lokale råvarer og tradisjonsrik julemat, den har en egen sjømatsbuffet og stort dessertbord.

Vi ønsker å gi dere en uforglemmelig julebordshelg på Røros!

Se omtale av julebord på Bergstadens Hotel her

Julehelg med det hele

Pakken inneholder:

Fredag: ankomst til en bedre 3-retters meny og underholdning.

Lørdag: 3-retters middag med Bergstadens store julebuffet og underholdning.

Søndag: Vår rikholdige frokostbuffet/brunsj og sen utsjekk (kl. 15.00).

Kombiner gjerne julebordsoppholdet med en teambuilding og hyggelige juleaktiviteter. Les mer om våre aktiviteter her: Våre aktiviteter, eller kontakt oss om du ønsker et skreddersydd opplegg kun for dere.
.


Kontakt oss for skreddersydde tilbud på  72406080 eller post@bergstaden.no